Dovolená

od 12. 1. - 32. 14. 2046

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OSVČ MUDR. VLADIMÍR ŠČIGEL

PRO KLIENTY A DODAVATELE

Tímto dokumentem Vám poskytujeme informace o Vašich právech souvisejících se zpracováváním Vašich osobních údajů OSVČ MUDr. Vladimír Ščigel, se sídlem v Ruská 614/42, Praha - Vršovice 10 100, IČO 70368287.

1. Kdo je správcem Vašich osobních údajů?
Správcem osobních údajů, tedy osobou, která určuje účely a prostředky a rozhoduje o zpracování Vašich osobních údajů, tedy osobních údajů je:
MUDr. Vladimír ŠČIGEL
IČO 70368287
se sídlem v Ruská 614/42, Praha - Vršovice 10 100 fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a zákona o zemědělství nezapsaná v obchodním rejstříku.

+ 420 721 021 905
doktor@scigel.cz

(dále též jako „Správce“)

2. Jak a proč jsou Vaše osobní údaje zpracovávány?
Při zpracovávání osobních údajů se řídíme příslušnými právními předpisy, zejména Obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále v textu „GDPR“) a souvisejícími právními předpisy.

Zpracovávání Vašich osobních údajů probíhá proto, abychom zajistili plnění všech našich i Vašich práv a povinností v souvislosti s právním vztahem, který mezi námi existuje.

Veškeré Vaše osobní údaje zpracováváme na základě:
- smlouvy či dohody, kterou jsme s Vámi uzavřeli (nejen v písemné podobě), a to za účelem splnění našich povinností vyplývajících z takové smlouvy či dohody;
- platných právních předpisů (například v oblasti daňové), a to za účelem plnění právních povinností, jež jsou nám uloženy;
- našeho oprávněného zájmu, a to např. za účelem zkvalitňování našich služeb.

Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu trvání našeho smluvního vztahu. Po jeho ukončení uchováváme pouze ty z Vašich osobních údajů, které jsou dále nezbytné pro uplatnění našich práv a plnění našich povinností, nebo u kterých to vyžadují právní předpisy, a to po dobu v nich stanovenou.

Při zpracovávání Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, ani profilování.

Osobní údaje zpracováváme manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců nebo externích zpracovatelů (viz bod 5 níže). Ochrana osobních údajů je technicky a organizačně zabezpečena v souladu s platnou právní úpravou.

3. Které Vaše osobní údaje zpracováváme?
Pokud jste s námi uzavřeli smlouvu, a to nejen v písemné podobě, pak Vaše osobní údaje zpracováváme v tomto rozsahu:

  • údaje, které jsou nutnou náležitostí uzavřené smlouvy a dále ty osobní údaje, bez kterých by nebylo možné plnit naše povinnosti, vyplývající z předmětu smlouvy:
  • jméno a příjmení
  • vlastnoruční podpis
  • adresa trvalého pobytu, místa podnikání, kontaktní adresa (adresa prodejny), fakturační adresa,
  • IČO
  • emailová adresa
  • číslo mobilního telefonu

Pokud jste nám zaslali poptávku, pak Vaše osobní údaje zpracováváme v tomto rozsahu:

  • jméno a příjmení
  • emailová adresa
  • číslo telefonu

4. Jak chráníme Vaše osobní údaje?
Můžete si být naprosto jisti, že s Vašimi osobními údaji nakládáme s řádnou péčí a v souladu s platnými právními předpisy. Vaše osobní údaje chráníme v maximální možné míře, která odpovídá technické úrovni dostupných prostředků a povaze zpracování osobních údajů Správcem. U Správce platí přísná pravidla stanovující, který zaměstnanec či útvar může mít přístup k Vašim osobním údajům a jaké osobní údaje může zpracovávat, což blíže upravují vnitřní předpisy správce. V případě předání Vašich osobních údajů mimo Správce jsme zajistili odpovídající úroveň ochrany jejich zabezpečení dle příslušných právních předpisů.

5. Komu dalšímu předáváme Vaše osobní údaje a proč? 
Vaše osobní údaje zásadně nepředáváme mimo Správce s výjimkou případů, kdy:

  • máme Váš souhlas,
  • ukládá nám to nebo nás k tomu opravňuje právní předpis (například v případě požadavků orgánů činných v trestním řízení),
  • opravňuje nás k tomu náš oprávněný zájem provozní a související agendu pro nás zajišťuje externí zpracovatel.

Vaše osobní údaje nepředáváme do zemí mimo Evropskou unii.

6. Jaká máte práva k Vašim osobním údajům?
Ve vztahu k Vašim osobním údajům, které zpracováváme, máte následující práva, která vůči nám jako správci můžete uplatnit:

  • právo získat potvrzení o (ne)zpracovávání Vašich osobních údajů a na přístup k osobním údajům, které se Vás týkají a které zpracováváme;
  • právo na opravu nebo doplnění Vašich osobních údajů, pokud jsou nepřesné nebo neúplné;
  • právo na výmaz nebo omezení zpracovávání Vašich osobních údajů, pokud jsou splněny podmínky dané právními předpisy;
  • právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se Vás týkají;
  • právo na přenesení Vašich osobních údajů k jinému správci.

V případě, že některé z Vašich osobních údajů zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, máte právo Váš souhlas se zpracováním takových osobních údajů kdykoliv odvolat.

Veškerá svá práva můžete uplatnit písemným podáním doručeným správci na kontaktní adresu: kompletní kontaktní adresa Vaší společnosti.

Pokud se domníváte, že zpracování Vašich osobních údajů je v rozporu s právními předpisy, máte právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je:

Úřad pro ochranu osobních údajů
IČO: 708 37 627
se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7
www: https://www.uoou.cz

Tato informace o zpracování osobních údajů může být v budoucnu na základě legislativních či provozních potřeb měněna. O případné změně Vás budeme, pokud to bude možné, informovat a aktuální podobu informace naleznete vždy na našem webu adresa Vaší webové prezentace.

V Praze dne 24. 3. 2021
MUDr. Vladimír ŠČIGEL

Kontakty

Kontakty pro objednání - sestra Lada Taišlová:

+420 267 312 452

+ 420 721 021 905


Kontakt na MUDr. Ščigela:

doktor@scigel.cz

 

Privátní zubní praxe
Ruská 42/614 (vchod z ulice Finské)
101 00 Praha 10, Vršovice

IČO: 70 36 82 87

NAVIGOVAT

Ordinační doba:
Po: 8:00 – 12:00; 13:00 – 16:00
Út: Konzilia v IKEM a výuka studentů
St: 8:00 – 12:00
Čt: 8:00 – 12:00; 13:00 – 17:00
Pá: individuálně - pouze plánované výkony



Ošetření mimo ordinační hodiny možné pouze na základě individální domluvy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Dalším používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich zpracováním, používáním a uchování. Více informací naleznete zde.